torstai 9. toukokuuta 2019

Virtuaalisen luontopolun eka versio valmis

Kyläyhdistys ja Raudaskosken koulun oppilaat ovat yhdessä valmistelleet virtuaalisen luontopolun. Fyysiset kyltit tullaan lisäämään paikan päälle seuraaavassa vaiheessa vuoden 2020 loppuun.
Oppilaat hakivat tietoa lintulahkoista googlen ja wikipedian avulla. Voimme sanoa, että Wikipediaa ja ilmaisia kuvia on käytetty lähteenä tämän sivuston teksteissä. Hankkeessa opittiin nettiin julkaisemista ja julkaisuoikeuksista, tehtiin tekstinkäsittelyä ja tutkittiin HTML-koodia.
Jotain voi vielä sivuilta puuttua... mutta niitä täydennetään!

Tässä vielä kuvaus hankkeen tekijöiltä omasta koulustaan:

🖤 Meitä on täällä n. 138 oppilasta. Luokka-asteita on 1-6 + eskarit. Meidän koulussa on hyvä opetusjärjestelmä koska, täällä on myös etu-luokka ja pesä-luokka. Ne on erityisluokkia, niissä on n. 10 oppilasta. Meidän koulun opettajat on kivoja. Koulussa yleensä keväisin meillä on luokkaretkiä. Sen kustantaa vanhempainyhdistys, ne on ihan parhaita. Ruoka täällä on hyvää, mutta huono puoli siinä on se, kun ruoka kuljetetaan paikasta toiseen ennen meidän koululle tuontia. Koulukuljetus on hyvä, kun kulkee taksit ja linja-autot. Osa oppilaista kuitenkin kulkee keväällä pyörällä tai kävellen ja talvella sitten kelkalla tai kävellen. Koulupäivät on korkeintaan kuusituntia pitkiä. Lyhyin päivä kestää yleensä vaan kolme tuntia. Tunnit on yleensä omissa luokissa mutta liikuntatunnit on liikuntasalissa ja käsityötunnit on käsityöluokissa. 🖤
Teh: Vilma ja Veera  :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti